Tips till nyårsfesten

Snart är det dags för nyårsfest och det blir ju lite festligare med fina dekorationer. Det behöver inte vara så storstilat utan det kan räcka med lite fina Pom Poms eller Honeycombs, servetter med fina kort till dukningen och lite blommor på bordet. Satsar man på guld, silver och glitter så krävs det inte så mycket för att det ska se nyårsaktigt ut. Något som vi själva är helt inne på just nu är att spraymåla saker. Köp en färg med guld, silver eller glitter och spraya för glatta livet. Festligt och inte så dyrt om du kan använda befintliga saker hemma. Spraymåla champagneflaska eller blommorna till bordsdukningen. Ta plastdjur från barnens rum som de inte leker med längre och spraymåla dem och duka fint med dem. Kombinera med gröna blad och lägg ut konfetti på bordet. Blir supersnyggt.

 

Spraymålade flaskor med 2016 blir en snygg detalj

Nyår fest nyårsfest guld

 

En kul grej man kan göra är att skriva ut menyn på ett papper och sätta runt besticken så som de har gjort här

Nyår fest nyårsfest bestick
Credit: Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Satsa på ett roligt Photo Booth kit som förgyller festen och gör korten roligare och gästerna gladare. Ni hittar flera olika Photo Booth kit här: Photo Booth Nyår

Photo booth tillbehör props rekvisita nyår fest nyårsfest

 

En underbar idé till nyårsfesten är att reflektera över det gångna året tillsammans med fokus på det som har varit bra. Vi människor har en tendens att fokusera på det negativa lite för mycket, men på nyår så är det faktiskt okej att strunta i det och bara tänka på det som har varit härligt. Alla håller nog inte med mig och det är okej det med :-)

Nyår fest nyårsfest lekar

Alice & Lois har gjort dessa fina kort och lagt upp dem på webben för gratis nedladdning. Ni hittar korten via denna länk: Nyårskort

Lägg korten i en fin skål och låt en gäst ta ett kort och berätta om sin upplevelse för alla andra. Lägg tillbaka kortet i skålen och låt nästa gäst ta ett kort. En mycket minnesvärd lek med inspiration och feel good känslor.

 

Vi önskar er ett riktigt Gott Nytt År från oss på Fest hos Jenny

 

 

 

Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen