Personifiera tårtvimpeln

Fick en fråga från en tjej som undrade om man kunde få sin tårtvimpel personifierad med ett namn. Kul idé tyckte jag och började testa mig fram. Själva flaggorna är gjorda av filt så jag valde att testa tre olika alternativ:

 

På den första flaggan tog jag en vanlig textilpenna och skrev dit bokstaven. Filtmaterialet suger gärna åt sig färg men det blir prydligt och man kan forma bokstäverna som man vill. Helt klart godkänt.

 

Textilpenna

 

På alternativ två använde jag en glitterlimspenna. Det ser läckert ut då bokstaven blir i 3D och sticker ut ifrån materialet och det fäster även bra på underlaget. Det blev en bokstav i fetstil så limmet torkar inte så fort så detta alternativ behöver göras i god tid.

 

Glitterlimspenna

 

Det sista alternativet är gjort med köpta bokstavsklistermärken. Det blir snyggt och prydligt då alla bokstäverna är lika stora. Det blir dock inte lika personligt. Fördelen är att man kan byta ut bokstäverna när nästa person i familjen fyller år så produkten blir mer hållbar. 

 

Bokstavsklistermärken

 

Tårtvimplarna finns i olika färger och man kan välja andra färgkombinationer på flaggorna, sugrören och bakers twine snöret. De färger som finns på flaggorna ser ni på de tre tårtvimplarna, regnbåge, rosa och blå, som ni ser här nedan. Vad gäller sugrören och bakers twine snöret så kan man välja mellan de alternativ som finns till försäljning i shoppen och som vi har hemma på lager.

Tårtvimpel tårtdekorationer regnbågeTårtvimpel tårtdekorationer rosaTårtvimpel tårtdekorationer blå

 

God fortsättning önskar vi på Fest hos Jenny

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen