Om oss

Vi vill göra livet lite festligare både till fest och till vardags. Därför söker vi ständigt efter nya produkter som kan hjälpa oss att uppnå det och som ni kunder vill ha. Vi tar tacksamt emot förslag om produkter som ni gärna ser att vi erbjuder i vår butik. Vi vill erbjuda våra kunder produkter som är av god kvalitet till rimliga priser och vi tycker också att upplevelsen när ni handlar av oss ska vara av toppkvalitet och strävar efter att göra er nöjda och glada så långt det är möjligt. Vi hoppas att ni ska hitta mycket inspiration hos oss och att ni älskar våra produkter lika mycket som vi gör. Om ni har några förbättringsförslag eller bara vill ge oss en klapp på axeln så blir vi jätteglada för det. Vi vill alltid bli bättre och hoppas att ni vill hjälpa oss med det. Tusen tack för att ni handlar hos oss!

Vi vill att ni ska känna er trygga när ni handlar hos oss och därför använder vi Klarna till alla betalningar och vi är även Norton Safe Web godkända.

Fest hos Jenny AB är svenskägt och drivs i Sverige. Vi har vårt lager i Linköping där man även kan beställa produkter för avhämtning om man önskar.

 

Våra öppettider

Webbutiken är öppen dygnet runt och vi skeppar oftast samma dag eller senast nästkommande vardag. Lagershoppen har i dagsläget mycket begränsade öppettider så vill man komma förbi och handla eller hämta sina varor hos oss så måste man boka tid för detta via vårt kontaktformulär som ni hittar här => Fest hos Jenny kontaktformulär

 

Varmt välkommen till oss på Fest hos Jenny!!

 

Fest hos Jenny AB Jenny Bergdahl
Jenny Bergdahl

 

Företagsinformation:

Fest hos Jenny AB

Sunnorpsgatan 8, 1tr

582 73 Linköping

Org.nr: 559062-9696

 

Vi samarbetar med Klarna när det gäller betalningen av era ordrar. Om ni har frågor gällande detta är ni välkomna att kontakta deras kundtjänst på 08-120 120 10. Övriga frågor som gäller era ordrar kontaktar ni oss via vårt kontaktformuläret => Fest hos Jenny kontaktformulär

 

 

 

Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen